Thursday, November 8, 2007

Breaking Free!!!

Breaking free??Ha....memanglah free sebab memang free hehe....maklumlah periksa dah habis!!!Yeah!!!Alhamdullilah periksa semua dapat A!!Tapi..nombor tak dapat lagi...huhu takutnya!!!!Em...nak tulis apa lagi ek??Ha!!!Results UPSR tak lama lagi dah nak keluar!!Harap-harap berjayalah yang ambil UPSR tu hehe...Tak lama lagi cuti sekolah saya akan pergi camping!Nak tahu pergi mana?Kenalah email saya nanti kalau nak tau..hehe..cuti sekolah macam-macam nak buat contohnya pergi cooking class,swimming class,kelas bahasa arab dan macam-macam lagilah!Oklah...Selamat bercuti semua!!

5 comments:

~{-iLa-}~ said...

wah...
seronok la amira...
saye jarang p kelas tu sume...
ye la tolong mak buat keje kat umah...
nak kemas sinila situla...
takut nanti bile nak kawen baru kelang kabut nak wat 2 sumo...
klah
masak jangan hangus...
berenang jangan tenggelam...

najwaamira said...

Yelah cik Ila.Cuma kita pergi memasak 2 xlah memasak cuma buat kuih...Sedaptau...Berenang kita x pernah tenggelam tau..hehe

~{-iLa-}~ said...

saya pon ske buat kueh sendiri...resipi sumo akak akak saye gune...
nak kate sedap...boleh la tahan rase nye
kami sekeluarge memandai je buat kueh sendiri...
cam akak saye tu...
die hentam jadik kentar yang x putar...
hahaha
lagi satu...saye x suke berkite kite ngan bersaye saye nie...
geli cam jellyfish...
hahaha

najwaamira said...

Ia ke macam jellyfish?hehe...oo jadi kuih resepi turun-temurunlah..huhu

iyan said...

hai, najwa.. saje nak tanye, upsr berape a?? kalau nak tau, kite ni sebaye tau..