Wednesday, January 30, 2008

Gong Xi Fat Cai

Halu....lama dah mira x tulis blog.Rindunya maklumlah esok lastday ujian pengesan..Cuti sekolah ni ni pergi mana???Mira pergi balik kampung dan terus naik feri ke Pulau Langkawi.Terujanya....Anda semua kemana cuti sekolah ini?Kalau x pergi mana-mana,buatlah kerja yang berfaedah betulkan?Oklah sampai di sini sahaja.Gong xi fat cai!!!!Jangan lupa berilah sikit buat oren kat mira ok?Hehe

4 comments:

farihah said...

Mira,
Ni alamat 10 kawan kawan riha.
Mira ingat lagi kan?

1. Fatin Natasha bt. Kamil

No 55, Jalan Jejarum 1, seksyen BS 2, Bukit Sentosa, 48300 Rawang, Selangor Darul Ehsan. (Beritahu kak ain yg alamat rumah riha tukarkan nombor 55 tu ke 33)

2. Najwa Syahirah bt. Nasarudin

CG 08, Pangsapuri Seri Inai, Jalan Anggerik 3, seksyen BS 7, Bukit Sentosa 2, 48300 Rawang, Selangor Darul Ehsan.

3. Sarah Nor bt. Rushdi

No 11, Jalan Widuri 1D, seksyen BB3, Bukit Sentosa 2, 48300 Rawang, Selangor Darul Ehsan.

p/s : oh ya mira... lagi 7 riha lupa alamatnya... nanti riha bagi.

Salam,
Riha

farihah said...

oh ya mira, riha lupa riha penolong ketua kelas. takpelah biar riha hantar sendiri alamat alamat tu. its okay. Mira tak payah susahkan diri ok!

Dasha Nur Qistina said...

Mira,
Saya baru kali pertama visit blog ni semenjak tahu yg Mira ketua kelas di Rumah Pink Kak Ain melalui sumber yang boleh dipercayai.

Datanglah ke blog saya di www.dasha-NQclub.blogspot.com

najwaamira said...

Thxx everyone!!!