Tuesday, December 23, 2008

Ho,Ho,Christmasttt!

Heyyy!

Aku tau la,christmast dah nak tiba!Kat UK,salji makin lebat*laporan daripada kwn daddy d sana*
Oh ya,Khamis ni aku xde..Tapi aku akn ttp on9!
Cause aku nk gi Singapore *singasinga*

Yelah,YEAR END SALE!Haha,tapi aku xkn bwa ole2 pic cause dah gi Singapore bnyk kali.Bandung pun dah bnyk..Sbb tu mls nk ambil gmbr!

Pergi sana,nak shopping2 GILA2.Nak release my tension!Be4 school buka!
Christmast ni,open house bnyk open house dibuka!Mknn pasti enk2 belaka!!

And,esk nak watch movie!!Maybe yg latest movie!Sape nk sy belanja?*Dtg le KL*

Dude,ada crita skit ni...Agk mendebarkan!!!!

____________________________________________________________________

Pada suatu mlm,lps tgk crita PUAKA NIYANG RAPIK ,aku pun trus msk tidur.Parent skali.Waktu tu,lps je chat dgn kwn2.Haha,puas bkn mainn!

Ok,lmpu dah tutup.Fine,TIDUR jelah!Then,aku xleh tidur.Terbygkan Puaka tu.Dahla hodoh2 muka.Aku pun ikut sunnah Nabi,klau tkt,slimutkn diri!

Yeah,aku pun ikt..Then,asl nmpk shadow huh?Mcm bdn manusia heh?Urggh,slmutlahhhhhhhhh!Aku pluk plush toy aku kuat2!

Angin kipas aku dah la kuat!Bunyi siung,siung,siung.Itu pun dah sejuk setaraf aircond ok!!

Tiba,tiba.................................................................................


Scroll down lah MAKCIK









Budak baik,scroll down lagi ya syg..







Sorryla sygg!Story ni takat ni jelah.Penatla typee!Akn disambung!!!



7 comments:

Sara said...

rasanya macam dah dapat agak jer apa yg berlaku selepas tu =b hehe

najwaamira said...

Sara,

Crita ni mmg pelik skit.Tunggu tau!

Zaimin said...

nak tau! nak tau!

Hidayah said...

erm,rasanya parrent mira kut yg dtg,..

ALyA CHaN ~ said...

Takutnyerr ..
Hehe =)
Sambung cpt2 tauu !
Sudah ta sbr ni !

Adlina tHe gemIni girL said...

Puaka Niang merepek.

Heee~

DJ Farahani said...

DAPATKU MENGANGGAK APA KEHABISAN CERITA INI!

MUSTI BAYANG-BAYANG ...HUH!TAKUT NAK AGAK!