Friday, January 2, 2009

Main Curi-Curi

Hello:D
Tahu x main curi2?
Oh,maybe korang akn kata.........

Alah,main curi2 tukan Police Entry!

No,main curi2 tu kan.................
Curi kod2 milik org lain



Ngee,jgn risau!Saya xkan curi kod2 kwn sy ok?
Cuma,ada cara lain nk curi kod tu slain View Source and etc..
Kalau disable right click pun,masih ada caranya..kankan??
Saya dah jumpa cara tersembunyi selain View Source:D
Ngee:D
Nak tahu?
Well,go ahead and askk ME!
Oh ya,blog saya dah jadi HAK CIPTA TERPELIHARA!Anda bila lagi?

6 comments:

Hidayah said...

Oh,mcm tu ya,..
Nanti nak buat jugaklah!Haha.
Nway,mira dah beli barang sekolah?

Zaimin said...

caranya camne? ajar seyh

najwaamira said...

Dayah,

Mira x beli papepun:D

K Zaimin,

On9 YM,mira ajr ya?

sickchild said...

nk nk nk. hihi =)

Irina said...

What is your real age? 15 or 12? good luck with life anyway!

wan aqilah said...

bleh tlg ajar x camne nk curi kod org???
bkan utk kejahatan...
cme aku nk bls dendam utk akk angkat aku je...
kao ade myspace an???
aku dh jdik fwens kao...
ini mail myspace aku:
fuze_gothic@yahoo.com