Tuesday, April 15, 2008

Happy Birthday!!

Salam semua,

Hari ini birthday seseorang.Birthday siapa agaknya?Mestilah birthday 'tuan rumah' ni.Siapa lagi kalau bukan saya!Kasilah hadiah!!(huhu sedihnya takde hadiah).Tapi takpe,Mira dah dapat banyak dah pun hadiah dari kawan-kawan sekolah.Harini Mira nak buat party sikit.Party ini party berpanjangan sebab kan buat party kat blog.Jadi,mestilah lama party ni sebab nak tunggu orang masuk blog ni lagi.Kawan-kawan Mira terutamanya kak Hanis,Sara,Riha,Rina dan ramai lagi yang tak terkata,(sebab ramai sangat kawan)Sila komen di bahagian komen atau Cbox.Itu tanda kehadiran anda di blog Mira ini.Dikira sebagai award...Siapa nak award??Ok ini banner birthday part Mira.Cantik tak?


Pixel Code Graphics



Oklah semua..Jom makan kek dan juadah tersedia ini.Heheh...Semoga berpuas hati denagn juadah ni semua..Happy Birthday To Me!!!!

Salam Ceria,
NajwaAmira

P/S:Komen jangan tak komen!

8 comments:

-hanis ushy- said...

Happy Bufday Mira!
Mira,send alamat Mira kat e-mail Kak Hanis-precious_nyssa95
Bufday Present!

sara imanina said...

salam mira,

happy belated birthday mira.
sori lambat wish.tpi sekurang-kurangnya akak wish juga kan..hehe...

ainmaisarah said...

Salam Najwa,

Kak Ain ingin mengucapkan selamat hari jadi juga.

Semoga Najwa mencapai apa yang dihajati pada tahun ini.

Kak Ain nak bagi hadiah jugak, heheh, iaitu hadiah yang najwa dah menang melalui peraduan Aku Mahu Buli.

Semoga Najwa menjadi anak yang solehah dan menjadi pelajar yang rajin dan mendapat keputusan peperiksaan yang bagus.

wasalam
AinMaisarah

TV Digital said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.

JiYa ^_^ said...

Happy Birthday Mira,
anyway nak bgtau password untk blog ribbon..

----> lifelikemelody

tkder space tau.. thanks

farah~amira said...

happy birthday dear frens.....
sorry jarang on9 dah......
may god bless u..

zahidah said...

hye amira!
happy belated birthday!
cantik betul banner yg
amira letak...
blog amira ponn cantik!
saya enjoy dtg kat blog mira nih..
nanti kalau mira ader masa,
rajin2 lah jenguk blog zahidah pulak yea?
mira nih skola kat mner?

nih ader sikit pantun yang ringks utk mira..

pecah kaca,
pecah gelas,
sudah baca,
haraplah dibalas..

p/s:nih alamat blog zahidah

www.nurul-zahidah.blogspot.com

Adlina said...

Happy Birthday TO You,
happy birthday to you,
happy birthday Najwa Amira,
happy birthday to you.

Atau nyanyian Kak Ain,

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Najwa Amira,
Allah selamatkan kamu.

Happy birthday Kak Najwa!!!!