Monday, May 19, 2008

Coretanku...

Salam semua,

Dah lama Mira tak mengemaskini Rumah Pink Wonderland Mira ni.Sampai dah berhabuk!Asyumm!!!Kepada sesiapa yang ada menganjurkan kelab,sila beritahu di bahagian komen atau CBOX.Mira ada masuk blog seperti Kak Hanis,Riha and Rina.Tapi kenapa tak boleh komen?Kadang-kadang di blog Kak Ain pun begitu.Susah nak komen.Kadang-kaddang boleh.Jadi,yang Mira tak boleh daftar tu Mira harap anda semua boleh registerkan Mira automaticlly.Hmm,lama Mira tak update Rumah Pink Wonderland ini(kak Ain rumah Pink).Hari ini pun Wesak Day.Lepas itu,peperiksaan ada lagi tapi subjeknya tak berat.Yang berat tinggal Sains.Tak lama lagi cuti.Betul tak?

Ahad ini,Mira akan ke 'Birthday Party Kak Farihah Iskandar@Kak Yayah'ditemani oleh kak Ain.Mira pasti gembak satu MPH Alamanda tu.Hadiah pula?Mira akan menghadiahi Kak Yayah satu set....Oopss..Itu Rahsiah.Kena tunggu di sanalah nanti.

Hari ini juga,Mira nak update gambar-gambar Mira waktu kecil dulu.Almaklumlah,rindu waktu kecil dulu.Nanti Mira update ya.

Salam Ceria,
Najwa Amira

9 comments:

~dini~ said...

hai amira...

wahh!!!bestnya dapat pegy mph kat alamanda...
saya tak dapat pegy coz ada hal yang tidak dpt diketepikan...

oh ya,luper plak nak tanya...
bley tak kalau saya jadik salah sorang drpd kawan awak kat blog nieh??
rasenya tak salahkan??
kalau bley saya nak ucapkan terima kasih!!

p/s:kalau ada masa,rajin2lah singgah kat blog saya...
saya ada buat cerite..jadik saya nak mintak tolong cket...
bley tak kalau awak bagi komen siket??
sampai di sini sahaja...

bye amira!!

hanis aqilah said...

Salam Mira,

Ngee :D
Mira pergi MPH er?
Mesti gempak an nanti,akak x dpt
pergi cuz ada hal penting yg lain :)

Btw,nak bagi Kak Yayah apa?
Satu set...
Cepat bisik kat akak!
:)

HanisAqilah

Anonymous said...

hai mira,

sihat ke?cam ne ngan exam.mesti best dapat jumpr kak Farihah kan?tnylah die,dear yayah 5 ade ke?nanti kalau capture gmbr jgn lupe tunjuk kat blog nieh......
p/s:mira slh taip ke?rasenye coretan bkn coteran.
bye

najwaamira said...

Dini,

InsyaAllah Mira akn pergi ke blog Dini ya.

Kak Hanis,

Maybe Mira nak bagi kak Yayah satu set kerongsang.

Anonymous,

Ini siapa ya??Memang Mira perasan coteran.Tapi,takde masa nak tukar..Hehe..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sara Imanina said...

salam mira..

hehe...memang dah berhabuk pon pages ni..
nasib baik mira updatekan post baru..
bestlah mira kan..
sara tak pergi..balik kampung la mira..

ikay..rajin-rajinlah datang blog sara yer..
tinggalkan komen dan jejak di message board sekali..

AND ...

HAPPY HOLIDAY !!!

najwaamira said...

Dear Sara,

InsyaAllah,Mira pergi blog Sara ya..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Adlina said...

Alah,kiter dh slalu gi MPH Alamanda.