Wednesday, March 12, 2008

Kelab 'TEGID' Amira

Salam semua,

Pada kali ini,mira ingin memberi sedikit warkah daripada mira sendiri(aik ni bukan mira ke???)Pada kali ini,mira ingin membuat satu kelab.Sebenarnya,'TEGID ini hanya untuk gelaran mira sendiri sahaja.Kenapa?Ini kerana 'TEGID bermaksud(The Everest Greatest International Detective)sebab mira detektif sekolah..Entah macam mana mira dapat fikirkan gelaran itu ya??Haha..disebabkan mira tak kedekut(perasan)mira namakan kelab ini'TEGID'.Mira harap sesiapa yang masuk ke blog mira masuklah kelab ini ya.Faedahnya banyak juga ya..Jadi sesiapa nak jadi BFF mira,masuklah kelab ini ya.Ini maklumat yang mira nak:-

~Nama penuh:
~Nickname:
~Blog:
~Email
~Tarikh lahir

Mira akan hantar email elektronik dan akan mewawarkan dalam blog mira ini kepada harijadi seseorang itu..Itu istimewa kepada sesiapa yang menyertai 'TEGID' ya..Harap-harap masuklah ya semua...Ini ahli yang WAJIB masuk kelab ini(tapi kalau tak nak masuk takpe juga ya..hehe)

~Kak Ain Maisarah
~Kak Ainin
~Kak Ezee
~Kak Rizyani Tahir

Semua yang mira sebutkan tu harap-harap masuklah ya.Mira akan tetapkan semua jawatan-jawatan itu ya..

wassalam
Najwa Amira

37 comments:

Sara Imanina said...

Salam mira...

memandangkan mira jadi orang pertama orang yang berdaftar..maka sara pun nak jadi ahli pertama yang berdaftar di sini


~ Sara Imanina binti Ya Mohammad Hassan
~ Sara
~ http://saraimaninahassan.blogspot.com
~ sara_nina95@yahoo.com
~ 8th.November.1995

salam ceria,
~ Sara Imanina 2008 ~

Riha said...

~Nama penuh:Nurfarihah binti Jamil
~Nickname:Riha
~Blog:www.firataurus.blogspot.com
~Email:riha97@yahoo.com.my
~Tarikh lahir:12-5-1997

aini said...

salam mira

norqurratuaini mohd nor
aini
www.coolgiler.blogspot.com
norqu_aini@yahoo.com
6 mei 1994

ok..that's my profile.

Ainin Naufal said...

ok, akak masuk ni. hehehe

~Ainin Naufal
~Kak Ainin Kerepot
~http://aininaufal.blogspot.com
~ 1 June .... (dh tua dh)

nurul hidayah roslan said...

salam mira,

nampak mcm best jer dayah nak msklah...uuh

~NURUL HIDAYAH BT. ROSLAN
~DAYAH
~WWW.DAYAHGEMINI.BLOGSPOT.COM
~DAYAH_BEAR97@YAHOO.COM
~30/05/1997

Syifa cute said...

nur fafyatul syifaa' b jamaludin
syifa
syifaleo.blogspot.com
syifa_98@yahoo.com.my
9/8/1993

cicakgirls =) said...

~Nama penuh:Nor Aminah Bt.Mohd Shafie
~Nickname:aminah (kat sekolah),cicakgirls(dlm blog)
~Blog:http://cicakgirls.blogspot.com
~Email:cahaya.nor@gmail.com
ym sahaja:aminah_93@yahoo.com
~Tarikh lahir:16 Januari 1993:)

ainin sofiya said...

salam kak amira.......... saya pun nak masuklah. nama:ainin sofiya bt.noran ainin/sofiya takda blog e-mail:ainin.sofiya@yahoo.com 6 feb 1998

najwaamira said...

Dayah,mira x dpt hntar email tu..Mungkin email dayah salah..

spiesgirls said...

Salam najwa,

nampak interesting je ok kita masuk

~Anis Syairah bt Mohd Yusop
~spies@anis
~wwwspies-girls.blogspot.com
~izzynia_cool@yahoo.com
~23/2/1997

hayati said...

salam mira...

>Nurhayati Nadhirah binti Haji Muhamad
>Nadhirah
>http://nurhayati-nadhirah.blogspot.com
>yati.muhamad@yahoo.com
>16 Oktober 1995

salam ikhlas,
Nurhayati Nadhirah

I am Princess said...

>Nur Darina Bt Hj Darman
>I am Princess
> www.rinaleooleokiss.blogspot.com
> d.nurdarina@yahoo.com
> 08 Ogos 1997

wassalam mira!

Anonymous said...

>> Nana Hilana bt. Hazimi
>> Lana/Nana
>> sy still takde blog lagi
>> hill_nana@yahoo.com
>> 29 Feb. 1997

p's : saya dan Yana Zuliana/ Yannie Harina adik beradik ok!

Julliieana said...

# Yana Zuliana bt. Hazimi
# Jul/Yana (tapi sy lebih suka panggil saya Jul)
# jul_yanazuliana@yahoo.com
# www.jullieana.blogspot.com
# 2 November 1994

[0] chink! Happy alwayz

Yannie said...

* Yannie Harina bt. Hazimi
* Yannie
* www.coolshade.blogspot.com
* yannie_cool@yahoo.com
* 7 Jan 1991

p/s: di link blog adik bongsu saya, Nana Hilana:
nanahilana.blogspot.com

Yannie said...

again, saya taip blog Nana Hilana,
nanahilana.blogspot.com

dia dah ada blog sebonarnya tapi boleh lupe link!

Anonymous said...

* Tengku Darisha bt. Tengku Azizudin

* Shasha

* takde blog

* darisha_funky@yahoo.com

* 4 Mei 1995

JiYa ^_^ said...

Salam...
Saye pon nk masuk jgk..:)

Nama:Nur Hazira Bt Jamal
NicK:RiBboN's SmiLe
BloG:www.jiya10cool.blogspot.com
EmaiL:flatron_ez95@yahoo.com
TariKh LahiR: 10 September 1995

Thats all! :)

elly said...

Salam Amira...

*Izzah Elliani Bt. Mohamed Adani
*Elly
*www.elly97.blogspot.com
*izzah47@yahoo.com
*6 November 1997

Rizyani said...

OKlah.Nak masuk juga jd ahli kelab tu.
Ida Rizyani Tahir
Cik Da
http://idarizyani.blogspot.com
rizyani@yahoo.com
Alaaa..rahsia la tp dah tua..hehehe...

haziqah aisyah said...

akum~~
nur haziqah aisyah bt ishak hizam~~
haziqah~~
http://www.haziqahaisyah.blogspot.com~~
iah_rox@yahoo.com~~
27 january 1994~~
saye ni baru masuk blog....
lawat2 la blog saya...
kay~~

Anonymous said...

^~Nik Nur Fakhira binti Nik Ahmad Iskandar
^~Fakhira
^~niknurfakhira95@yahoo.com
^~20 February 1995

nana said...

hai mira,nana nk jadi ahli TEGID leh.. ~~jamilatul husna bt jamaluddin ~~nana ~~www.nana-da-real-me.blogspot.com ~~www.nanaclover@yahoo.com ~~6 august 1996

Nyssa Innisfree said...
This comment has been removed by the author.
Amalina said...

Assalamualaikum.leh x nak jadi kelab TEGID? NAK NAK...
nur amalina farhana binti shariffudin
amalina2princess frogy
amalina0082yahoo.com.my
14 mei 1991
http://princessfrogy.blogspot.com

najwaamira said...

Thx semua sbab masuk kelab Mira!!!

Anonymous said...

saya pun nak masuk............
- ainin sofiya binti yahya
- ainin
- tak der blog
- aininyahya98@yahoo.com.my /
bprincess53@yahoo.com.my
- 01st mei 1996

::Fatin:: said...

mira..
fatin pun nak masuk gak kelab tegid ni!!!

-Fatin Hanani Bt. Adnan
-Fatin
-www.fatinluvmusic.blogspot.com
-ety_just4fun@yahoo.com
-20 September 1994

salam..

Anonymous said...

alohaaa...mira..ila pun nk masuk gk...

~Salsabila bt. Mohd Ibrahim
~eilla
~eilla_gurl003@yahoo.com
~27 november 1995

hope we can be frend..

sincerely,

eilla

Hanisah said...

~Nama penuh:Hanisah bt Ahmad Zabidi
~Nickname:Nisa
~Blog:http://lagu2-nasyid.blogspot.com
~Email:nisa_az97@yahoo.com
~Tarikh lahir:19 Mac 1997

Cutie_girl said...

Halo adik amira...kak ima nak masuk jugak boleh???

~Halimatus Saadiah Bt Ab Razak
~Cutie_Gurlz ~Ima~
~www.halimatus1996.blogspot.com
~ima_sakura12@yahoo.com
~11 November 1996

Salam,
Halimatus.

DeaReSt ALisa said...

Assalamualaikum akak,

Maafkan saya sbb lambat mendaftar...
Harap terima saya masuk...

# Nur Alisa Firdaus bt. Che Abdull Kadir
# Lisa
# http://alisa25299.blogspot.com/
# alisa_mini99@yahoo.com
# 25 Februari 1999

nurulbalqis said...

akak nak masuk !!!
niey sikeet butir peribadi akak...

~Nurul Balqis Bt Basri
~Balqis
~http://nurulbalqis.blogspot.com/
~cutegirl_haiqis95@yahoo.com
~20.09.1995

cukup ??
x cukup lg nanti mintak kat akak...
hehehehe...

hanis aqilah said...

Salam Mira <3 ,

:Nur Hanis Aqilah Bt Mohd Noh
:Hanis
:http://dearhiccups.blogspot.com
:precious_nyssa95@yahoo.com
:17 July 1995

If Mira nak tahu lebih lanjut :p ,
jangan segan segan tanya akak ok ?
:)

Hanis Aqilah

Anonymous said...

hye..bleh masuk lagike???kalau bleh..bleh la tu..hekhek..

~maizura bt mahmud~
~mai,zura~
~tak tau nak wat blog~
~myzura95@yahoo.com~
~24 november 1995~

kalau tak pat masuk..antar email kat saye tau..jgn buat saye "ter"tunggu2...main2 je..hekhek..

ALyA WoNdErS said...

Alya terlambat ker?
hehe ...

[+] Alya Rohaizan
[+] Alya
[+] Seasonywonders.blogspot.com
[+] alyachan.97@gmail.com
[+] 13 october 97

Salam Ramadhan,
alyathewonders
-clickuntukblog-

Anonymous said...

adakah kelab ini tuk perempuan sahaja???? kelab ni ada limit umur ke???? boleh cite cket x pasal kelab ni?????

email:kiryuu_saiko@yahoo.com