Sunday, March 9, 2008

Tag

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

Tag ni sekarang begitu popular di kalangan blogger.Ramai yang terkejar-kejar mahu membuat tag seperti mahu mengejar duit yang berterbangan.Hahha.Saya dah ada soalan yang nak diberi.Ini adalah nama list yang Mira nak TAG kan..

1)Farihah
2)Kak Ain Maisarah
3)Kak Syifa
4)Kak Ainin
5)Farah Amira

Banyak lagi Mira nak tag.Tapi harap bersabar ya..Assobaruminaliman.Waliman biljannah.Itu perkataan bahasa arab.Ia bermaksud sabar itu separuh daripada iman.Dan orang-orang yang beriman akan masuk syurga.Sempat pula beri ceramah ya:)

7 comments:

najwaamira said...

Kalau sesiapa nak kena tag sila komen ya.

ainin sofiya said...

siapa kak ainin???

najwaamira said...

Ainin naufal lah..

ainin sofiya said...

ainin sofiya

ainin sofiya said...

kakak ketua kelas ke dekat blog kak ain.entah2 saya paling muda kat blog kak ain.ada penolong???

ainin sofiya said...

kakak ketua kelas ke dekat blog kak ain.entah2 saya paling muda kat blog kak ain.ada penolong???

najwaamira said...

Ada kak farihah la penolong.