Saturday, March 6, 2010

Ngada oh cikgu. Tadi ada practise choir kat school. Then aku pergila kat canteen. Ada this teacher tegur I.
 
Cikgu : Awak buat apa kat sini?
Me : Practise choir
CIkgu : Kenapa pakai baju camni? (pakai jeans and blouse) Ini sekolah, mana boleh pakai camni.
Me : Tapi cikgu, abg2 and kakak2 tu pakai jeans and shirt biasa waktu practise haritu takpe cikgu.
Cikgu : Sepatutnya awk x boleh pakai camni. Mana boleh pakai jeans. Kalau ada kakak2 / abg2 tu pakai camtu, bagitau cikgu. Awk form berapa?
Me : Form 1
Cikgu : Lain kali jgn pakai camni lagi.
Me : Wth? -_-
 
Conclusion Cikgu tegur budak form 1/2 je lebih, form 3++ cikgu tak tegur dah. Kakak2 /abg2 tu pakai jeans la, shorts la, rambut tak potong la tak tegur pula en. Geram ohh. Grr. Heh, maybe sebab kakak2 / abg2 tu ganas semacam kot, sebab tu tak berani tegur. But who cares? It's like unFAIR. Wtv, bersepah kakak2 tu pakai jeans + baju sendat lagi, cikgu buat derrkkkkk je. HEHH

1 comment:

Nad said...

aceyhh..najwa ade bf!!wohoo