Sunday, July 6, 2008

Gambar-Gambar 5 Murni:Bahagian 1

Hello!!

Malam ni,Mira nak kongsikan gambar-gambar kelas 5 Murni!Yeah!(trademark Lukman and Ikmal)

Ini gambar kesuluruhan gambar 5 Murni(kelas no.1 beb!)Cuba teka mana Mira?Nampak tak 2 orang pengawas pusat sumber(baju oren,perempuan)Mira kat sebelah mereka.Ada 2 orang perempuan yang pakai baju putihkan?Mira yang rendah sikit.Hakim yang ada tanda medal tu.
Ini pula boys.Machokah mereka?Biasa jelah..Nak tahu mana satu Alyzack?Yang pakai baju oren tu.Dia seorang je yang pengawas pusat sumber lelaki di kelas ini.Hakim?Belakang Alyzack tu.Cuma best friend Mira,Nadiah perempuan yang pakai baju oren tu sesat lorh..
Ini pula,seorang jejaka yang di minati oleh perempuan2 kelas lain.But,not 4 this class lah.Sebab ramai yang dah tahu perangai Amin.Mana Amin?Yang pakai blazer biru tu.Sebelah Amin,Praakash.Dia ni terrorlah.Lelaki terterror di kelas ini.Pandai lah juga.
Mereka nak cakap apa ni?Ayoo,tak fahamlah Amin!
Girls 5 Murni.Lebih ramai dari boys.Ini bermakna,perempuan lebih RAJIN+PANDAI.Setuju tak?Mana Mira?Tersembunyi sikit.Mira kat atas perempuan yang pakai baju oren.Mira tersembunyi lah!Kenapa Akid sesat ni?This is girls session..Not BOYS!


Sampai di sini sahaja gambar pada kali ini.:D

Salam Ceria,

NajwaAmira

1 comment:

Adlina said...

Diorang ckp pasal tandas boys kowt.