Sunday, July 6, 2008

Gambar-Gambar 5 Murni:Bahagian II

Sambungan dari gambar tadi...

Gambar Mira and Nadiah Athirah!Nadiah ni,selalu sangat conqure kelas ni.Maklumlah,selalu dapat nombor 1.Tak tahu macam mana nak pecut 'budak kecil' ni.Dia best friend Mira sejak standard 1-5.Duduk sebelah-sebelah pula tu.Yang Mira pelik,dia ni suka buat kerja last minute,kalau xde mood nak baut kerja,mulalah dia malas.Tapi dia score beb..Maryam and friends!Mana satu Maryam?Dia tengah senyum sampai nampak gigi.Yang pegang medal tu,Iffah.Juara taekwondo.Tapi orang cakap dia juara taikwondo.Ish!Yang pakai cermin mata Aqilah.Maryam science freak+ganas,iffah taekwondo+sederhana ganas,Aqilah asyik ketawa(like me).

Haha!Macam Mira pernah cakap,Maryam juara perempuan terganas di kelas ini.Iffah tempat kedua,Mira ketiga.

Ini Lim Jun Han a.k.a Kimberly with Teacher Fadya.
Geetha(depan) and Saveetha!(belakang)

Yeah!Dah habis pun gambar...Ada lagi..Nak lagi?Ok,Mira akan kongsikan lagi ya!

Salam Ceria,

NajwaAmira


1 comment:

Adlina said...

BOLEHHHHHHHH JUGAK!!!!!