Sunday, October 5, 2008

Hai,X Puas lah!

Dah balik KL la!!!
Sabtu smlm dah balik..
Sampai tepat pada 12.15 tghri..
:cinonet_30:

Esk dah nak sekolah!
Dude,sdikit malas nak gi!
Waha,nak periksa larh!!
:littlegirl1::sleep:


Eh,ada yg dah baca cerpenku??
Alah,'Jom Heboh Di Aidilfitri'???
Best x?
Haha,cerita tu benar k??
Kuihkuih..
:wink::mHihi:

Sila lah komen,
Saya suka tau!!!
:cinonet_05:

Masa kat kg,
Banyak aktiviti daku buat..
Pergi tgk kambing,ikn keli,
Bakar ikan(utk dmkn la!)
Main kcig,and bnyk lagi!
:look::mGelak::girl_4:

And,nak promote lah skit..
Sila ke lmn web ni ek..
Tok wan mira ada ternak kambing/ikn keli..
So,nak tunjuk lmn webnya,
Kot2 anda nak aqiqah ke,apa ke..
Sila KLIK SINI
Pergi,jgn x pergi k!
Ada pic kmbg lagi..
:minimo_02::minimo_01:

Salam Ceria,
NajwaAmira

5 comments:

Hanisah said...

Komen tentang 'Jom Heboh Di Aidilfitri!'

Pada pendapat saya la kan, [ceh. skema lak. :)] Nisah rase memang best, menarik, tertarik... Hehe.. Ni bukan bodek ek! Ooo.. jadi betul lah ye Mira terus berbuka waktu dengar azan. Tapi tu kan azan Kuala Lumpur dan tempat2 yg sewaktu dgnnya... Mira tersilap, ye! Tapi, bila Nisah bace kan, sepupu Mira sume kecik2 ke? Takde yg sebaya dgn Mira yek?

Salam drpd komentar,
Hanisah :D

linaz said...

Sorryla kak lambat komen.Lama tak bukak!Asik main game je..Err...sAEEYBXDJJTTYHH EH GABHLAH YGB TULIDS EMEL FNFCN aisaCrafnbrfnfbbgdvsvvdvsbbsbbsbbsbbsGDVCFDUVGX CUCF TGDAAWSDNFM VCCV

linaz said...

Jangan pedulikan tulisan selepas Err....tuu.Tuu tuulisan kakak saya.Saje je nak kaco orang

AnGeL DeViLiA said...

mmg bestlah citer mira...kelakar ader..sedih ader..he..he..citer kak ima pulak camne?best tk?

linaz said...

Kak...Camne nak buat blog?Tadi dah tekan 'Create Blog',pastu dah buat macam yang suruh,lepas tu tak jadi ape ape pun....Ajarkanlah....

Salam hendak membuat blog,
Adlina Hanisah.

Uwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!