Thursday, November 6, 2008

Chick A Bow-WOW!

Tiduuuu,yeahhh!
Merdeka,UPKK!!!
B.Arab,huhu..boleh thn je!
:girl_15:

Wahaha,diriku tgh dilanda happy+sad..
Cause Sabtu(8 Nov) dpt anugerah trial UPKK..
Dpt no.2...Syukur!Dpt belasah Danial smpai turun no.4..
Kihkih..Ada 5 pangkat,so esk blh ambil hadiah awl!
Piala ku sygg,...xDDDD
Sabtu tu,samapi pkl 6.30 am(Time London)
Malaysia pkl 2.00 lebih pm..
wahaha..best dpt bergambar masa anugerah tuuU!
:littlegirl1::littlegirl1::littlegirl1:

Report kad??
2morrow...Murni,i love u syggg!
Huh,nervous sekali!
:littlegirl1::littlegirl1::littlegirl1:

Oh yeah,yg ***** tu,
Asal x nak taip nama sebenar?
Eh,Mira x kisah jikalau selama ni anda bestfriends ku,
Cuma nak tahu nama je,xpe...Sy x kisah!
Luahkan apa benda yg anda x suka sama Mira!
Hati kita kena ZERO!
:girl_14::girl_14::girl_14:

Lupalupa!
London!
Tapi nak pergi MU,excited..Manchaster United 4eva!
Yg lain x sgt kot..:DDDDD
:littlegirl1:

Ni nak gitau skit,ABOUT ME!
Hey,as u no,dunia IT ni kdg2 bkn semuanya betul2 belaka x?
Alah,biasalah..mcm nickname,interest..xkan semuanya yg true2 belaka nak diberitahukan?
Ada juga pihak2 x bertanggungjwb yg 'jual' butir2 peribadi org lain..
So,korang xyah lah gitau sgt butir2 peribadi korang ek?Manalah tau..
:littlegirl1::littlegirl1::littlegirl1:

Oh,benda2 dlm blog ni sprti tag,blabla,ada gak kwn2 baru kita tanya nama sape??Tinggal?Umur?And etc..kdg2 ada juga Mira x beritahu sbnr!Bkn niat nak menipu,cuma..Mira x kenal korang kan?So,fhm2 jelah..Cuma,kwn2 IT yg dah lama as Hanis,NurulBalqis,Sara,Alya,Syud, and ramai lagi,ada juga yg mira sembunyikan..Hehe,sori ek?
:flower::flower:

My mom pernah baca artikel di Utusan,
Ada 'pembuli2' internet!
Contoh:Bitch!
Bitch tu a.k.a pembuli ringan..
Mcm mengata situ and sana...
Yg berat pula,dia ugut mcm2lah..Sbb ada butir2 kita!
Itulah,jgn gitau sgt personal kita ni..
Gitau skit2 je..Alamat,phone no. semua jgnlah kasi!
Tapi,kalau kita dah jumpa,xpelah gak..Mira dah jumpa kak Balqis,Hanis,lagi erm..
Alya,nak jumpa u lah sygg!
:girl_8::girl_11::girl_11:
Sudah2,too manylah celoteh i!Haha,doakan Mira slmt pergi dan balik!Ok2,Mira akn bawa souvenier pics ya syggku!Err,ckp apa lagi??Aaa??Uuu?Eee???Komen jelah!:DDDDDD

6 comments:

ALyA CHaN ~ said...

Ouhhh Miraku..
xPasal2 dia carikk gadoo ngan Alya lak..
Biarkanlah. Dia syok sendiri.
Heheheheheh..!

najwaamira said...

Betul3...
Biarlah,dosa dia,kasi kat kita!
Wooott~

Hidayah said...

Mira,salah tu.pahala dia,bagi kat kite,.bukan dosa die bagi kat kiter,.

Nur Syuhada Fadlia said...
This comment has been removed by the author.
~iqah3003~ said...

Kte pun kwnkn??Tpikn..tringin sgt nk jmpe dgn Mira...tau!!

najwaamira said...

Dayah,

Silap taip mehh!:D

Syud,

Thx!Syg sama kamu!

Iqah,

Kita kwnkwn4eva!Teringin nak jumpa semua fellow blogggers!