Monday, November 3, 2008

Goood News+Attention!

Hey,
I have a good news 4 u...
Its about,uhh,erm..
Yeah,2day im start my UPKK!
:littlegirl1::littlegirl1::littlegirl1:

Weyyh,jgn marah..
Bkan yg tu i nak cerita..
Well,Friday(insyaallah) ni i bertolak ke London..
I hope,u all jaga2 blog i yaa?
Kalau ada spammers,
Just let it be..Dosa dia akn diberikan kepada kita!
:pompom::pompom::pompom:

Oh yeah,Paris!
Cenderahati as pics laa ya!
Dunno wat 2 say..
Excited!
:littlegirl1::littlegirl1:

I balik nanti end of November..
Lama tuu!
Hey,itu x bermaksud i x buka net k!
Buka MS,Blog,blabla..
But x reply jelah..Tgk je..Hehe..
:littlegirl1::littlegirl1::littlegirl1:

Byeee!
:bye::bye::bye:

3 comments:

Zaimin said...

wah,bestnyer Mira gi London..melancong ye?

najwaamira said...

Zaimin,

Ya..

fadhilah said...

selamat pergi n balik mira . ala tomei pon bedebar ngan upkk oh ader senang ader ssh tp kan mira semalam ala tomei ader ckp ngn kwn ala tomei psl mira pastu dia ckp muka mira mcm mana sbb dia tahu mira lahir kat london . pastu ala tomei ckp aa mls nk citer panjang lebar


salam ,
p/s ala tomei kemungkinan akan ke china n mekah oh tak sbr you n good luck