Tuesday, August 19, 2008

ARGHHH!!!

Hehe..

Saje je nak release tension..
Yelah,esk nak PIANO EXAM!
Gred 7..

Hmm,masa Mira gred 9,
Masa exam tu,
Kalau ada salah sikit,
Boleh di terima..

Tapi,tahun ni,salah sikit,
Hmm kantoi la!

So,korang doakan Mira ya?
Ustaz Mira ckp,
Kalau nak org lain doakan kita,
Kita kena doakan org tu..
Hehe..So doakan2lah ya?
Kalau sape2 yg nak kasi kata2 semangat,

Boleh berbuat demikian di bahagian komen,
Boleh juga di bahagian tag.
Huh!Debaran semakin terasa..
Dup dap,dup dap,
Wish me luck!

Balqis,Sara,Hanis,Alya,Syud,plz komen me!
Sekurang2nya,dptlah juga korang kasi semangat kat Mira
I love u!


Salam Ceria,
NajwaAmira

10 comments:

hanis aqilah said...

Dear Mira ,

Akak doakan Mira berjaya with flying colours , i know u can my dear x)

Mira Boleh :D

hanis aqilah said...
This comment has been removed by the author.
najwaamira said...

Thx kak!!!

Nur Syuhada Fadlia said...
This comment has been removed by the author.
Sara Imanina said...

Dear Mira,

Insya-Allah Sara doakan ya. Apa yang penting, Mira buat sehabis baik masa exam Mira.

Kalau dah berusaha tu, Insya-Allah Allah akan tolong Mira.

najwaamira said...

Syud,

Thx!Ya betul..Yakin boleh!!

Sara,

Thx 4 the spirit!Now,Mira lebih yakin dgn kata-kata semangat korang!

nurulbalqis said...

Akak x payah comment Mira...
akak dah wat post psl Mira k...
hehehehe

ALyA WoNdErS said...

Hoho, Happy Exam Mira..
Bak kata kawan siber alya kat NY CiTY tu dia kata sapa yang dok tengah risau exam tu ada penyakit EXAMITIS .. haha

ALyA WoNdErS said...

Nanti Exam piano tu Mira main lagu aper? hermmm ..

Adlina said...

Sabar!