Monday, August 18, 2008

Award!

Tiduu..Yeah!

Hmm,terharulah..Sebab dapat award!
Hehehe...
So,nak kecoh sikit jer...


Second time dpt award ni!
Teruja...
Award ni telah diberikan oleh Nurul Balqis
NurulBalqis




Award ini telah direka oleh Darina..
Telah dianugerahkan kepada Sara Imanina,ke Balqis..
Faham x?
Arahan:-

1-Letak logo ABM di blog anda bersertakan link blog saya.
2-Pilih 2 calon untuk ABM.

Calonnya ialah....




...........






Calonnya ialah Jeng..Jeng..Jeng...




1-Syuhada
2-Izzati Hazwani


Mira pilih berdasarkan kekerapan mereka dtg ke blog Mira..
So,yg x menang tu,pastikan anda bertandang ya!
Berbanggalah dengan award korang tu...

p/s:Oh ya!Ingat tak dulu Mira ada anjurkan kelab TEGID?Mira pernah kata,sape yg selalu dtg ke blog ni akn dpt award..Ok!Bulan dpn,mira anjurkan!

Sesiapa yg belum mendaftar kelab TEGID,ClickHere

Pergi di bahagian bawah sekali!Jawatannya InsyaAllah ada+award yg di janjikan beberapa bulan yg lalu..




Salam Ceria,
NajwaAmira

2 comments:

Izzati Hazwani said...

Yeay! Dapat lagi!!Thanx my dear dear swety pie.Eh,silap.Thanx my dear sweet Amira.

ALyA WoNdErS said...

Kelab TEGID tu aper maksudnyer ?? hehe... anyway dengar cam menarik jer!!