Saturday, August 2, 2008

Hari-Hari Yang Best!

Salam,

Semalam,kelas 5 Murni telah mengadakan party 4 teacher Rozita.Apabila saja cikgu masuk kelas dan membuka pintu,kami menjerit 'suprise',dan ada juga yang berkata 'happy birthday'.

Teacher sungguh terharu.Apabila bahagian wish,beliau berharap semoga pelajar-pelajarnya menadapat 5A dalam UPSR.Amin!

Mira makan banyak masa tu.3 keping pizza Dominos,1 ketul ayam besar gedabak KFC,3 slice kek Secret Recipe yg berperisa Chocolate Indulgent.Mira bawa balik party pack+KFC+beberapa slice kek.

Balik rumah,Mira online Myspace.Mira ada lawatlah Myspace kawan-kawan.Sampai saje di Myspace Fatin Farisha(tahun 6)dia ada letak gambar Whose A Mail a.k.a Huzammil.Huzammil tu dia pengawas.Rasanya,Fatin suka Huzammil,and Huzammil suka dia balik.

Masa awal tahun dulu,Huzammil selalu baca doa.Ada orang kata,"Pengawas tu cute lah!",kata Moira(my fren).

Bagi Mira masa tu cute ke?Oklah..But,taklah handsome sangat.Tapi,semalam Mira dah bertukar pendapat.Memang cute+handsome pun!Ini adalah Myspace dia.Korang search di bahagian people di Myspace,dan taip 'huzammil'.Then,dia ada keluar 3 results.Ketiga-tiga tu milik Huzammil.Jadi,anda boleh masuk Huzammil Lampard dan Huzammil saje.Kalau Mail 4 Ever,private.

Pagi tadi-1 pm,Mira ada sekolah.Pukul 8 gotong-royong kelas.Seronok!Budak perempuan lap meja.Sebab,semalam pihak sekolah spray ubat nyamuk(yg mcm ubat denggi tu,bukan ubat nyamuk biasa tau!)Lepas tu,kami lap papan hitam,kerusi,bilik stor,LCD,kipas.Ada yang sapu sampah,lap tingkap.Seronok kerja sama-sama.

Then,1 jam kemudian,kami semua kena pergi duduk kat dewan sebab ada kem motivasi.Macam-macamlah kami dapat kat sana..

Oklah,sampai di sini je MIra bercerita.Bye!

Salam Ceria,
Najwa Amira

1 comment:

Adlina said...

Adoi....Sakitnya belakang.........