Friday, June 6, 2008

Benda-Benda Baru Di Amira's Diary

Salam semua,

Hari ini Mira nak bagitahu bahawa ada benda-benda baru di blog Mira ini.Ini adalah senarai barang-barang baru dan kedudukannya sekali.

~GuestBook=Bawah sekali
~Rose=Bawah sekali
~Birthday Gift=Bawah sekali
~Friends Test=Sebelah

Semoga,anda semua berpuas hati dengan barang-barang baru tersebut.Enjoy!!!


Salam Ceria,
NajwaAmira

10 comments:

farah said...

salam mira..
kita enjoy dengan semua barang2 bru di sini. best!

farah said...

mira..gambar kite dalam guestbook tak jelas sangat la

sara imanina said...

Salam mira,

ocayh ! sara dah sign guest book. yang lain2 tuh, lain kalilah sebab ada masalah sikit..

got to go now

farah said...

mira..kite dah buat test tu tapi nama kite takde pon..pelik2

Najwa Aiman said...

Weh... nama kita dekat2 ek?

FaRah said...

mira..kite harap sangat awk bls komen kite ni..kite nak tanye..kalu kite ambik sesuatu kod untuk dimasukkan ke dalam blog, kite perlu letakkan kod itu kat bahagian mane?nak tekan ape?

najwaamira said...

Farah,

Awk boleh paste kod tu di bahagian post biasa.

Awk juga boleh klik layout,klik page elemant,add a page elemant.

FaRah said...

ha?tak pahm
macam nak msukkn kod test tu camne?pastu nak letak die kat tepi mcm yang mira buat.

najwaamira said...

Farah,

Awk klik layout.Then,klik page elemant.

Pastu,klik add page elemant.Cari HTML/JAVASCRIPT.Paste kat situlah..Mcm awk paste birthday gift.

FaRah said...

mira..thx bebanyak sebab bagitau..jgn lupe join club kite. pergi kat blog kite