Wednesday, June 4, 2008

Tag..Tag..Tag..Is Coming To Town

Salam semua,

Entri pada kali ini,Mira ingin menjawab tag dari Sara Imanina.Thank you my friend sebab tag Mira!!!


My favourite nomber is 6 and 15!!




3 facts about me...


1)Kuat makan tapi tetap kurus dan slim!!
2)Nak jadi anak solehah dan taat kepada perintah Allah.(InsyaAllah)
3)Berbakat untuk bermain piano,olahraga,bercerita apatah lagi syarahan/pidato (suka sangat kasi nasihat kat orang ya!!)




3 things frightened me...



1)Kena seksa dengan malaikat-malaikat kalau dalam kubur(fuh,takutnya)

2)Kalau mama sumpah aku jadi batu macam cerita Si Tanggang(mama,Mira anak yang baikkan??Taat kepada perintah ibu bapa tau kawan-kawan)

3)Kena culik dan dibunuh!!(tawakal jelah)

3 songs for meantime...

1)Never underestimated a girl-Vanessa Hudgens(Eh!Jangan ingat perempuan tak boleh buat apa-apa tanpa lelaki!!Betul tak girls?

2)What You Done-Najwa Amira(Mira sendiri reka lagu tu..Nanti Mira kongsikan lirik lagu tu ya?

3)Dua hati menjadi satu-Dafi,Gita Gutawa(Erm,kepada boys diluar sana,kalau nak mengurat/mengorat(mana betul ejaan ni?)kasi ais-krim je..

3 phrases that i always said...

1)Ya Allah

2)Tahu tak apa/opocot

3)Apa tengok-tengok/pandang-pandang(cewahh,ramai peminat tau!!hehe)

3 valuebles things for me..

1)My Family+Friends

2)My pet Tary Robinson the tortoise

3)My notebook(laptop) brand ACER

3 first time in my life...

1)Dapat mobile phone masa 5 tahun

2)Dapat colour pencil masa 4 tahun

3)Dapat mengubah lagu bertajuk Biarlah Rahsia sejak darjah 3

3 lucky person been tagged..

1)Sesiapa yang nampak tag ini pada PC or laptop anda

2)Sesiapa yang sudi jawab tag ini

3)Sesiapa yang nak jawab tag ini

P/S:Sesiapa yang nak jawab tag ini,silakan untuk menjawab tag ini.Daftarkan nama anda di bahagian komen ya.

Salam Ceria,

Najwa Amira








3 comments:

Izzati Hazwani said...
This comment has been removed by the author.
farah said...

salam mira..
hari ni baru kali pertama kite masuk kat blog mira..
mira tak marahkan kite masuk sini?

najwaamira said...

Dear Farah,

Buat apa kita nak marah awk Farah???Dtg selalu pun lagi bagus!!