Monday, June 9, 2008

Tag From Hanis Aqilah

Salam,

Tag..tag..tag...Kali ini,Mira memang lucky,sebab kak Hanis Aqilah/Hiccups nak kasi Mira tag..Terima kasih daun keladi.Ini blog kak Hanis kalau nak visit.

http://dearhiccups.blogspot.com

Sukakan nama apa?

Najwa Amira,Arina,Ariana,Susan,Anna,Vanessa


Benci bila orang...

~Hipokrit
~Mengumpat
~Copycat
~Mengumpat
~Perasan hebat


Teknologi moden yang diinginkan dalam hidup?


~Mangkuk tandas yang teknologinya canggih!
~Boleh control suhu bilik menggunakan pin(seperti Bill Gates!!Hebat!)
~Laptop,bukannya laptop,mini sangat.Macam buku tulis.Percaya tak?Ada kat Korea



Perkara apa yang sering dilakukan ketika bosan?

~Cek emel
~Bermain piano
~Membaca
~Baca Al-Quran
~Surf internet
~Update blog


Tempat yang ingin di lawati?

~Makkah
~Madinah
~Switzerland(nak pergi lagi sekali)
~California(nak belajar kat sana)
~Hawaii
~Canada




The Lucky Person Yang Kena Jawab Tag Ini:

~Kak Balqis
~Kak Fatin Hanani
~Kak Syuhada


P/S:Sesiapa yang nak jawab tag ini,sila daftar di bahagian komen.Bagitahulah Mira kalau dah update tag tu.


Salam Ceria,
Najwa Amira





4 comments:

hanis aqilah said...

Haha,
Thanx sebab jawab tag akak !
:)

najwaamira said...

Ur welcome!!

Fatin Hanani said...

akak the lucky person ye????
ok..akak jawab..

favourite name :
fatin hanani , daniella , julia

Benci bila org :
mengumpat kat belakang , memandang rendah terhadap kemampuan diri seseorang , benci kat org tanpa sebab , menunjuk-nunjuk..

Fatin Hanani said...

teknologi moden yg diinginkan:
kita ckp den buku skolah tu automaticly tulis.. x pyh penat sgt nak wat home work..
kita boleh tau future kita , supaya kita boleh mengubahnya kpd yg lebih baik ,
cip telefon bimbit tertanam di tangan so that kita x pyh susah-susah nak bawa handphone...=)

bila bosan:
main keyboard , bowling , menulis cerpen or story etc. , berangan , tangkap gambar , baca buku , tukar-tukar baju , bergaya depan cermin , make-up ( kalau dah bosan tahap melampau!) , tidur(heheh)

tempat yg ingin dilawati:
paris!!!! the city of love , ny , florida , mekah , madina etc.