Wednesday, September 17, 2008

Dugaan/Cabaran..

Haluuu..
@ehsan01

Harini cuti Nuzul Al-Quran..
Khas 4 Selangor je kan??
hehe..
:crab1::garfield13:

Makin hari,
Makin bnyk emo yg Mira collect!
@upin02@upin01

Dan banyak cabaran kena tempuhi....
Hai...
@upin01

X pasti samada kwn baik,
Betul2 menghargai persahabatan/x...
Susah nak cari true friend...
Best frenz x mengaku yg daku best frenz dia..
Daku baca diary dia...
Dia kat,dia xde kwn baik..
@kakros01

Entahlah..
Kdg2 kwn mengumpaat kat blkg..
Mulai harini,
Daku ada prinsip!
@mail01

Prinsip hidupku..
No m0re best frenz..
X sanggup dipermainkan LAGI!
Dah 2 kali terkena...
:crab1::Cat09::littlegirl1::littlegirl1::cinonet_11:

Hatiku sedih seketika..
Ketika baca diari tu..
Berasa pilu tidak terkata!!!!
:cry::mNo::girl_1::cinonet_16::sad::amazed:

Haish!
Sapelah yg fhm isi hatiku ini??
Ada ke??
Hanya Allah je yg tahu..
@ipin01:littlegirl1::littlegirl1::littlegirl1:

Peperiksaan is around the corner..
Hmm,berdebar2 rasanya!
:crab1::crab1::crab1:

May Allah bless me ok?
Amin!
Syg korang!!!!
:littlegirl1::littlegirl1::littlegirl1::Cat05::mLove::cinonet_10:

Huhuuhu..
Oklah,
Harini nak tulis 2 post sekali gus!
Hehe..
@upin02:crab1:

And,
Nak promote lagi sekali ni!
:crab1:

Nak promote emo Mira lah..
Ada 2!
:crab1::crab1:

Satu garfield..
Jomlah..
Guna emo Mira ramai2..
Supportlah kwnmu ini...
:crab1::crab1:
KLIK SINI


Dan juga..
Girls yg nakal sgt!
:littlegirl1::littlegirl1::littlegirl1:

KLIK SINI



Kalau dah guna tu,
Komenlah/creditskan sekali..
:garfield22:

Enjoy!
:crab1:

Salam Ceria,
NajwaAmira

10 comments:

Me,I and Myself said...

Kesian mira.
Syud pon penah rase macam tu.
So,Syud dapat rase kan jugak betape sedih nye mira.
Tapi ALLAH lagi tahu yang dalam lagi..
NO best friend?
Kalo x de bez friend rase susah pulak.Kalo ade BEz friend MENYUSAH kan pulak..
Adehhh... Mmg susah nak cari TRUE FRIEND.

Adlina said...

Memang..........Setiap orang ada setiap dugaan........Kalo nak cari THE REALLY GOOD FRIEND dan nak tau tipsnyer,hantarlah mel.......Kepada semua pengunjung Amira's Diary,nak tips MENCARI KAWAN dan tentang syaitan,tanya Kak Najwa aper mel sayer.Kak Najwa tau.Ha,kalo dah dapat cepatlah hantar mel untuk saya.Saya akan jawab dengan cepat.

Pesanan iklas,
Adlina Hanisah

Adlina said...

Wow,dari mana Kak Najwa dapat emo Upin&Ipin tu???????????Dah makin banyak emo nampak?

Eeeeeeeeeeeeeeeee!

Jelesnyer!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ergh.......MacaManalah Kak Najwa dapat semua emo tuh.Kalau boleh,

NGAPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saya gigit semua emo tu!JELESNYERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;(

(Ops,ni jeles sangat ni!:))

sara said...

Sara pun penah rasa juga. memang hati ni betul2 terluka.. tapi kalau takde best friend susah juga.. Org lain ader best friend, kita pulak kesepian T__T

najwaamira said...

Ramainya org komen!

Syud,

Buat sementara ni,biarlah dulu.Nak tngkan diri dulu..Susah benar nak cari true frenz!

Adlina,

Wah,kecil2 nak jadi pakar motivasi ya!:D
Ok2,nanti akk emel ya!
Upin/ipin blogmenjerit!

Sara,

Ya betul ckp Sara tu!Huhu..

Izzati Hazwani said...

comel je emot tu sume.
macam mira.


sabar je la.
setiap masa ada perasaan sedih,marah,gembira dan amcam-macam lagi.

najwaamira said...

Wani,

Huhu.Betul tu!

Truly Malaysian said...

Perlis pun cuti gak hari ni.

berrykisses said...

negeri sembilan xcuti kelmarin .
tp akk wat cuti sendri.
haha~

najwaamira said...

Truly,

perlis kampungku!

Berrykiss,

ada2 jelah akk ni..