Saturday, September 13, 2008

Pav,Pavillion!

Hello!

Jeng,,jeng,jeng,
Pergi Pavillion tadi..
Ramai sgt org!
:gulp:

Kuihkuih,
Guess what?
Beli apa kat Pavillion?
:cinonet_46::cinonet_46::cinonet_46:

Beli perfume Roxy!
Wangi sgt..Suka!
:shy::shy:

Botolnya pun cantik!
Ini disebabkan Mira dpt results yg amat terbaik 4 periksa!
:mHihi::mBerangan::mKipas:

Harini,
Xde cerita sgt kot,
Just a normal life!
:belet::ombak:

Mlm ni nak buka puasa kat,
Garden,cantik garden tu,
Kat tempat kwn mama Mira..
:cinonet_24::cinonet_05::cinonet_29::cinonet_29:

Tapi x tau kat mana..
hehe!
:laughs::laughs:

Eh,korang jgn lupa!
Tgk Mira di tv hari Isnin ni,
Tapi x tau tv brapa(mgkin RTM1 kot)
Khatam Al-Quran Peringkat Perdana..
:breakdance::sinar::hippie:

Salam Ceria,
NajwaAmira
:cinonet_04:
Setelah dgr cerita Sara mengapa dia privatekan blog,Mira pun rasa naklah.Risau sgt kalau isi kandungan ni cikgu yg baca.Alamak!

7 comments:

Truly Malaysian said...

Mira,kalau nak private blog,invite lah saya tau. ni emel nyer: zaimin31996@gmail.com

Adlina said...

Mira,tlg tengok your email coz Adlina ader hantar mail..

Okey??????????????????????????????????????

Ellycious said...

BESTNYA Mira dapat perfume Roxy! Elly teringin sangat tapi mak Elly suruh belajar dulu. Best la Mira. Hehe =]

syg165 said...

salam mira~
wah2 sukenye die dpt perfume tuh!
mahal ek??..hehe..klu sol x suke pakai sangat..hehehe..
&& klu nak privatekan, invite sol okeyh!

najwaamira said...

Truly Malaysia,

Mira xde hajat lagi nak private blog.

Adlina,

Ok!

Elly,

Hmm,harap bersabar...Mana tau,nanti Elly pula dpt!:)

Sol,

Mmg suka..Xde hajat lagi la:D

ala tomei said...

kakak mira ala tomei pon pg cuz ala tomei terepilih masuk khatam kat sanen samer gak

Adlina said...

Saya kdg2 alah dgn perfume.Apatah lagi perfume Roxy.Kan wangi sgt.Pakai kuat2 pastu dtg dekat2 Lina,

HACCCCCCCCUMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lina mesti bersin punyalah.
Adeh.Kenaper hidung ni raser sakit ni.Kalau nak kembangkan hidung tulang hidung ni skt rsernyer.Kak,pernah gi Penang?