Thursday, September 11, 2008

Pagi yg Cerah!

Bangun tidur..
Terus buka laptop
:laptop:

Hehe..
Jgnlah gelak!
Kejap je buka laptop..
Pastu mandilah..

:mandi:

Then,as usually..
Main piano..
:piano:

Korang jgn boring cerita Mira ni..
Saje..boring..
Nak lah tulis post gak kan?
Huhu..ada sesuatu perkara yg telah 'menaubatkan'(taubat) ku..
Inilah perkara yg aku benar2 nak taubat..
Ada hikmah dia..
:reading:

Hehe..baca buku?
Thn dpn nak UPSR..
Nak dpt 5A!

Ptg ni nak tlg mama masak...
Sedap tau masakan Mira!
X caya,x nak kwn!
@kembar

Mungkin,nak masak ala2 western gitu..
Spaggeti..
:belimakanan:
Rajin2 lah menolong ibu di dapur..
Dpt pahala!


:girl_4::pandaGeli_01::mMuka:
Bulan Ramadhan kena bnykkan amalan..
Betul x?
OK,nasihat Mira...
Benda ni jgn berlaku tau..
:mSelam:Hah!Buat apa tu?Mesti curi2 minum kan?
:mNgumpat:Mengumpat?Buat fitnah???JGN!!!
:mKorek:Korek hidung..huh..plz la..
:mWekk:Jelir lidah?Allah ptg/kerat lidah pdn muka!
:pandaGeli_32:Mkn..Sah batal puasa kecuali x sengaja!

Akhir kata,
Bulan Ramadhan buatlah perkara yg berfaedah..
:piano::serves::badminton::cucirumah:

Jgn pula..
Bila buka puasa...

:crosstich::serveair:
Bdn yg comel+cun..

:standturtle:
Jadi mcm NI!
:fatpanda:

OMG!Fhm2 jelah..
:girl_15:

Salam Ceria,
NajwaAmira
:pandaGeli_26:

7 comments:

Anonymous said...

Kahkahkahkahkah.....!Mira, dari mana Mira dapat emotikon tu?Cantik and LAWAK!!!!!!!!Cerah konon.Pagi2 bukak Laptop...Ni mesti nak tengok Amira's Diary...Tak pun nak tengok laman web Kak Ain Maisarah....Dahlah busuk pagi2 x mandi.Mulut pun busuk...Mesti Kak Ain pengsan kalo terbau Mira...

Hah,Mira nak tak bermain sambil belajar mengenai jalan raya?Kalo nak,layarilah laman web nieh.

WWW.panducermat.org.my

najwaamira said...

Erm Cik Anonymous,

Anda cuma perli saya ya?Hello?Saya gosok gigi ok!Cuma x mandi je..Sape kata org x mandi busuk?

4 ur info,
Saya pakai losyen bnyk2 waktu tidur..
Smpai pagi wangi tau!

Emotikon?
Tunjukkan diri anda dan baru Mira boleh gitau mana emo tu..

p/s:Sy nak tgk Amira's Diary.Lmn web AinMaisarah dah lama x kunjungi..

Anonymous said...

Baiklah Najwa Amira.Anda betul2 mahu tahu siapa saya?Sayalah Adlina Hanisah.Saya hendak memberi komen lagi tetapi saya hendak tengok benda lain dulu...

p/s:Hah Mira!Apa termenung lagi tu?!Kan saya dah tinjukkan diri!Cepatlah bagitahu dari mana Mira dapat emotikon tu?Cepatlah!

Adlina said...

Mira,kan bulan puasa sekarang ni!Mana boleh gosok gigi!


Itu semua makhruh!

Allah Taala tak suka jika kita buat!

Tapi,kalau waktu sahur tu takpalah kalau nak gosok gigi.:D

Mira,awak marah ker?Sorrylah saya cuma nak bergurau dengan orang yang lebih tua dari saya.:O

najwaamira said...

Adlina adkku syg,

Kak Mira dpt dari chokilala.com

Yg gosok gigi tu,masa sahurlah..
tapi,kalau gigi bnr2 berbau..
Boleh lah gosok gigi...

Adlina said...

Yerlah.Tapi waktu gosok gigi berkumur kan?Berkumur dengan aper?Air kan?Air kan cecair.Air kan bole diminum.

najwaamira said...

Erm,HELLO!
Kan akk dah ckp..
Waktu terdesak je..
Xkan mulut dah busuk gila nak mampus..
X kumur??
Lain kali,
fhm kan soalan dulu da!