Friday, September 19, 2008

Peristiwa Bersejarah!

Salam,

Tadi,
Ada peristiwa yg bersejarah
Berlaku kat kondo Mira!
:cinonet_46::snow11:

Guess wat?
Dekat badminton court,(hampir2 dktla)
Tadi terbakar!
:lb_26::boy_18:

Ini disebabkan,
Benda2 lama(perabot lamala)..
X taula,
Ada org baling mercun/rokok kat situ..
:boy_14::lb_25:

Terkena pula,
Almari kayu yg dah usg..
So,api pun marakla!
:littlegirl1::angry:

Api tu pun tinggi gak..
Mira masa tu baru sampai rumah,
Balik dari bazar ramadhan..
:boy_9:

Masa tu,
Dah bau asap2 kat parking kereta..
Parkingku tu mcm parking kat KLCC..
:boy_6::lb_5:

Pastu,dah sampai bwh,
Ramai org berkeliaran sana/sini..
:littlegirl1::Cat08:

Tapi syukur,
Api berjaya diselamatkan,
Walaupun bomba sampai lewat..
:boy_19::cinonet_17:

Bomba tu sampai lwt sbb,
Jalan jam!
Ya betul,
Masa nak gi bazar pun jam!
:bear6::snow08:

Huhu,
Oklah,
Nak siap untuk berbuka...
:girl_15::littlegirl1:

Mlm ni,
Solat tarawih kat surau bwh ni,
Nak masak mi goreng!
Nyam..nyam!
:cinonet_05::mKenyang::girl_4:

p/s:Harini,genaplah 200 post di blogku ini!

Salam Ceria,
NajwaAmira

5 comments:

Adlina said...

Hari ni saya berbuka mkn Maggi.Terbakar??Ish,saperla yg blg mercon/rokok tu!!!!!!!!!X der keje la tu.Yg baling mercon/rokok tu saya panggil dier,,,,

~SEWEL

Yerlah!Ada kepatut dier buat macam tu!

X PATUT!X PATUT!

Sebelum saya lawat Amira's Diary,saya mandi dulu.Lepas mandi,saya terus tengok Amira's Diary.Dulu kan ader gambar Upin tulis,
~Bila nak raya ni~
Sekarang,
~Salam Lebaran~
Hebatnya!Cayalah Kak Najwa!
Nornajwa Amira THE tOOOOP!

najwaamira said...

Adlina,

Huhu...Boringlah upin tu!!

Adlina said...

Boring?Kalo boring,kenapa letak Upin tu?:)

Adlina said...

Dah 200 p0st?Hebatnya!!!!!!!!X lenguh tangan ker?

Adlina said...

Dah 200 p0st?Hebatnya!!!!!!!!X lenguh tangan ker?