Saturday, September 6, 2008

Sedih@Sedih!

Salam,

Harini Mira sedikit sedih..Padahal,perkara ni dah berlalu pada hari Sabtu yg lepas..Hanya insan yg bernama Nurul Balqis yg tahu..ngee:D

Sebenarnya,
Mira sedih tentang layout mira ni..
Nak guna XML!
Tapi entah mengapa blog mira ni problem x leh convert..
Kak Balqis pun ckp camtu..

Nak tlg Mira x?
Tolong dpt pahala...
Nak suruh convertkan je..
Yg template tu awl2 dah download..

X yah sedih2..
Lagipun tengahari nanti..
Nak ambil tiket gi London+Paris+Dubai..
Hujung thn ni..
Wah,sgt excited!
Doakan selamat pulang+balik...
Lambat lagi..Bulan November baru pergi..

Salam Ceria,
NajwaAmira

5 comments:

Izzati Hazwani said...

Amin..
Pergi sana nanti,bawak buah tgn tau.
hikhik.

ALyA WoNdErS said...

Hihi :D
Bestnyer! Alya tak tahun niey gi maner sebab parents busy, tapi plannyer nanti nak konvoi pergi the carnivall ngan sepupu ... hoho

Nanti kalau pergi Eifel Tower [betul ke eja ni ni?] ambil lah gambar sikit (^_^)

najwaamira said...

Wani,

InsyaAllah bawa balik buah tgn..Kat sana guna pound dan euro..
Kalau 1 Euro,(sen)=RM8..Mahalkan?Dulu,Mira beli air kosong pun 1 Euro..Sgt mahal..Kalau pound,darabkan dengan 7.1 pound=RM7

Alya,

Memang nak naik(InsyaAllah x gayat..)

Adlina said...

Janganlah sedih Mira.....

Awak sedih saya pun sedih...

:(

najwaamira said...

X sedih pun!